Rreth Nesh

Ne prodhojmë rezultate pozitive nga pronat industriale & prodhuese gjithnjë në rritje,
ne kemi krijuar një mandat të korporatës për të ruajtur vlerat thelbësore të forta

RReth nesh

Kompania jone Infra Konsult me e mira ne treg.

Infra Konsult Shpk është një kompani inxhinierike konsulente e pavarur dhe në pronësi private me përvojë mbarëbotërore. Për më shumë se 30 vjet specialistët tanë ofrojnë shërbime të inxhinierisë së ndërtimit, arkitekturës dhe konsulencës në fushën e furnizimit me ujë, ujërave të zeza, inxhinierisë hidraulike dhe infrastrukturës publike për subjektet shtetërore dhe sektorin privat.

1

Cilësi

Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë shërbime me cilësinë më të lartë. Qëllimi ynë i përgjithshëm është gjithmonë të përmbushim ose tejkalojmë pritshmëritë e klientëve.

2

Mjedisi

Ne jemi plotësisht të vetëdijshëm se gjithçka që bëjmë ka ndikime mjedisore. Ne e shohim si detyrën tonë të minimizojmë gjurmën tonë mjedisore.

3

Siguria në punë

Prioriteti ynë më i lartë është shëndeti, siguria dhe mirëqenia. Marrëveshjet organizative janë krijuar për të siguruar parandalimin e aksidenteve.

NDËRTIMI I SË ARDHMES, RIVENDOSJA E PAS!

Vlerësoni çdo plan individualisht dhe ofroni zgjidhje optimale!

0
PROJEKTE te perfunduara
0
Kliente te lumtur
0
Ore pune
0
takime